Våra tjänster
Service, reparationer, underhåll och förvaring

Röjsåg/ Trimmer

I paketet ingår följande: Byte av tändstift och bränslefilter. Kontroll av luftfilter, vinkelväxel, skärutrustning, säkerhet och funktion. Rengöring av maskinen. 

Servicematerial tillkommer

Pris 1295 kr

Motorsåg

I paketet ingår följande: Byte av tändstift och bränslefilter. Kontroll av luftfilter, drivhjul, skärutrustning, säkerhet och funktion. Rengöring av maskinen. 

Servicematerial tillkommer

Pris 1295 kr

Vi erbjuder även slipning av kedja för 125 kr

 

Häcksax

I paketet ingår följande: Byte av tändstift och bränslefilter. Kontroll av luftfilter, vinkelväxel, säkerhet och funktion. Rengöring av maskinen.

Servicematerial tillkommer

Pris 1295 kr

Gräsklippare

I paketet ingår följande: Byte av tändstift, luftfilter, olja och bränslefilter. Slipning av kniv samt kontroll av reglage och funktion. Rengöring av maskinen.

Servicematerial tillkommer

Pris 1395 kr

Service snöslunga

I paketet ingår följande: Byte av tändstift och olja., reglage, växel, drivhjul och funktion. Rengöring av maskinen.

Servicematerial tillkommer

Pris 1695 kr

 

Åkgräsklippare

I paketet ingår följande: Byte av tändstift, bränslefilter och olja. Kontroll av luftfilter, remmar, batteri, säkerhetsbrytare, säkerhet och funktion. Rengöring av maskinen samt inställning av klippaggregat och slipning av knivar.

Servicematerial tillkommer

Pris 3595 kr

Boka din service med upphämtning idag

Vi vet alla att det är viktigt att hålla våra trädgårdsmaskiner i bästa skick för att få ut det mesta av dem. Därför uppmanar vi dig idag att boka tid för service av dina maskiner – det är en enkel och prisvärd lösning för att undvika kostsamma reparationer i framtiden. Genom att boka service kan du säkerställa att dina maskiner fungerar optimalt och är redo för säsongen. Så varför vänta? Ta hand om dina trädgårdsmaskiner och boka en tid för service idag. Du kommer inte att ångra det!

Hämtning/Lämning 

Vi erbjuder hämtning och lämning hemma hos kund. 

Hos oss kan du välja att betala med faktura eller swish.